belajar usaha, materi smk, game

tempat handpone sulaman cendiri

Untuk pertama kalinya, cuba menjahit sulam benang. Terkial-kial jari nak memintal benang utk djadikan bunga rose. Jahitan bullion stitch. Nak susun benang itu supaya cantik kedudukannya juga menjadi satu kesukaran. Maklumlah, first timer ni.. mencabar kesabaran juga. Tak mampu nak jahit banyak2.. setakat apa yang terlintas difikiran saja. Hasilnya cuma sederet bunga kecik2. Itulah saja yang berjaya dibuat.

Dah siap tu tak tau nak buat apa. Sayang pula nak buang begitu saja. Maklumlah hasil pertama kali. Idea yang paling sesuai, aku jahitkan ianya menjadi handphone case. Sedang2 elok ukurannya.. sesuai untuk masuk handphone, lesen memandu dan duit.

tempat hp unik

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori usaha dengan judul tempat handpone sulaman cendiri. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://saapii.blogspot.com/2013/06/tempat-handpone-sulaman-cendiri_1751.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: syaiful ridlo - Saturday, 8 June 2013

Belum ada komentar untuk "tempat handpone sulaman cendiri"

Post a Comment